Over ons
bruid

Bruidsboeketbedel

Herdenk je dierbaren

Je bruiloft kun je tot in de puntjes organiseren. Je past een mooie trouwjurk, jullie kiezen mooie trouwringen uit, je bruidsboeket kun je helemaal naar je eigen wensen laten samen stellen.. Maar op één ding heb je geen invloed; wie er op de bruiloft aanwezig zullen zijn. Natuurlijk kies je de genodigden zelf uit maar soms moet je een liefdevolle dierbare missen op jullie grote dag omdat deze is overleden.

Hoe kun je op deze grote dag een overleden dierbare toch op een subtiele manier herdenken? Daar hebben wij van Bruidsboeketbedels iets op bedacht! Zoals je wellicht al hebt kunnen zien in de webwinkel maken wij fotobedels welke je aan je trouwboeket kunt vast maken om op deze manier toch de belangrijke missende mensen een bijzondere rol te kunnen geven.

Zo kun je bijvoorbeeld een foto van je overleden vader verwerken in een mooi trouwboeket bedel. Op de achterzijde zou je dan een persoonlijke tekst kunnen laten graveren of bijvoorbeeld een quote als ” Dad, i know you are walking beside me today ‘ . Zo is hij toch de hele dag bij je! ♥

Hoge kwaliteit bedels

Ontwerp je eigen bedel

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketbedels met foto en tekst. Bij ons kun je helemaal zelf je bedel samenstellen en ontwerpen. Je krijgt direct een voorbeeld te zien hoe jouw bedel eruit komt te zien.

Start nu

ALLE ARTIKELEN IN DE WEBWINKEL WORDEN

Handgemaakt met liefde

wor-1

Bruidsboeketbedel specialist

Elk artikel wordt met de handgemaakt. Speciaal voor jou!

wor-1

Uniek en exclusief

Bij ons kun je het grootste assortiment gepersonaliseerde trouwboeket bedels vinden. In allerlei vormen, maten en kleuren. Exclusief bij ons krijg je direct een voorbeeld van het eindresultaat te zien!

wor-1

Op maat gemaakt & snelle verzending

Wij willen je niet te lang voor de brievenbus laten wachten. Daarom verzenden wij alle artikelen binnen 3 werkdagen!

wor-1

Persoonlijk contact

Omdat wij geen groot bedrijf zijn kunnen we iedere klant voorzien van persoonlijk contact wanneer dat nodig is. Stuur ons gerust een berichtje!

lev-1 met-3
lev-3

Aan wie denk jij?

Geliefden dichtbij tijdens de mooiste dag van je leven

Gepersonaliseerde trouwaccessoires

Natuurlijk hebben wij niet enkel alleen maar trouwboeketbedels in het assortiment. Ook bieden wij een exclusief assortiment met artikelen aan waarmee je je getuigen op een originele manier kunt vragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bieropener voor een man met de vraag ‘wil jij mijn getuige zijn?’ of voor een vrouw een armband met deze bijzondere vraag? Dat wordt gegarandeerd en tranentrekker hoor!

Maar natuurlijk kun je deze artikelen ook ontwerpen met een ander doeleinde om bijvoorbeeld je ceremoniemeester te bedanken of ontwerp een armband voor alle bruidsmeisjes. Wij helpen je graag met het ontwerpen van een persoonlijk cadeau!

Wat zijn we blij met jullie!
Reviews van klanten

foto

Snelle verzending

En lage verzendkosten. Binnen 3 werkdagen al verzonden!

Met liefde

Elk artikel wordt op maat gemaakt.. speciaal voor jou!

online proefdruk

Met onze designtool zie je direct jouw eindresultaat!

Top kwaliteit

Het grootste assortiment met de mooiste artikelen!